UPPLEVELSEN PÅ VÅRA HOTELL – MAJESTIC MIRAGE

Res till Västindien och besök Majestic Mirage i Punta Cana!

 

Vi har nu tagit oss igenom Colonial samt Elegance och därmed avslutar vi resan genom Majestic-kedjans samtliga hotell med det helt nyöppnade Majestic Mirage.

Om ni läst de tidigare inläggen gällande Colonial och Elegance så delar vi kanske bilden av hotell som präglas av högsta tänkbara standard. En bild och beskrivning som, i ärlighetens namn, får tuff konkurrens när vi slår upp dörrarna för Mirage.

Planeringen av Majestic Mirage pågick i åratal och ambitionen var tydlig – hotellet skulle sätta Majestic på kartan internationellt. Ett hotell som kännetecknas av allt som har med standard, service och avkoppling att göra. Det skulle vara flaggskeppet utåt där den personliga servicen skulle eka genom de andra hotellen som stod på rad längs Bavaró stranden och gästerna på plats skulle vara lyriska över upplevelsen.

 

Och så en dag i december 2016 slog äntligen Mirage upp dörrarna med sina 511 sviter. Till skillnad från de andra Majestic-hotellen finns här inga juniorsviter, här är det One bedroom sviter om hela 92 m2 som gäller som standard. Jacuzzin som tidigare vart på rummet flyttades ut till balkongen och en extra exklusiv Swim up pool var anlagd för bottenvåningarna. Mirage Club konceptet finns även här, dock med en förträfflig uppgradering med hela 8 privata pooler.

Som gräddan på moset så hade de ingått avtal med den vackra golfbanan Punta Blanca vilket gör att gästerna på hotellet får Unlimited Green Fees för spel på den banan, något inget av de tidigare hotellen har.

Likt Elegance så har de stora restaurangutbudet något för alla med koncept från de flesta av världens hörn. Självklart är även den exceptionella lobbyn av yttersta elegans, och den majestätiska trappan ner till baren är något som verkligen sätter sig på näthinnan. Våra gäster på hotellet har sedan öppningen kommenterat hotellet som något de aldrig tidigare upplevt inom ramen av service, standard och bekvämlighet. Ett tips är att prova på de nya Sky View rummen, som med sina stora solaltaner sätter lite extra guldkant på tillvaron då de inte går att finna på Majestics två tidigare hotell.

Mirage är ett måste för par som vill ha en fridfull, exklusiv upplevelse samt semester. Vi på Dominikanska Republiken Resor erbjuder även Mirage Club utan extra kostnad samt att du fram till och med 31 mars kan du boka rum med upp till 35 % avdrag på ordinare pris. Reseperioden gäller fram till 23 december.

Boka din resa till Dominikanska Republiken och Mirage här: http://dominikanskarepublikenresor.se/hotell/34-majestic-mirage

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå