UPPLEVELSEN PÅ VÅRA HOTELL – MAJESTIC ELEGANCE

Besök Majestic Elegance i Punta Cana

Att resa till Dominikanska Republiken är för många en resa till det verkliga paradiset. Hjärtat av Karibien, där solen alltid skiner, där stränderna är kritvita, där den svaga brisen gör att palmerna svajar i takt, listan kan göras lång. Vad jag vill säga med det här är att boendet i slutändan blir så oerhört viktigt, då allt annat är en garanti på en bra semester. Vi har givetvis bott på samtliga hotell i vår katalog och har i vårt urval lagt stor vikt på att finna bästa tänkbara standard – allt för att upplevelsen ska landa långt över våra gästers förväntan.

I förra inlägget fick ni läsare lära känna ett av våra populära familjehotell, Majestic Colonial. Denna vecka handlar inlägget istället om det bredvidliggande systerhotellet Majestic Elegance.

Majestic Elegance toppar listan som det populäraste hotellet bland våra gäster. En av de största anledningarna till hotellets popularitet är dess läge precis vid Bavaró stranden. För att beskriva Elegance i korthet så påminner det en del om Colonial, där skillnaderna främst är att Elegance är större, håller ett snäpp högre standard och har därmed mer att erbjuda gästerna. Med det sagt så ser jag fortfarande Colonial som det ideala familjehotellet då deras familjefokus gör att det finns mer aktiviteter för barn. Elegance var under flera år ansiktet utåt för Majestic-kedjan.

Elegance är det hotellet jag själv bor på när jag är på plats på ön. Dels för att vi har flest gäster där, men också för att vi då och då har golfgrupper samt bröllop på plats – event som går hand i hand med hotellet höga standard. Något som jag verkligen tycker sticker ut är restaurangutbudet. Här finns hela 6 restauranger, allt från franskt, japansk teppanyaki, karibiskt kök till ett Steak House av högsta klass. Samtliga av dessa ligger runtomkring den mycket stora och magnifika lobbybaren vilket gör det möjligt för gästerna att avrunda middagen med en god drink i den ljumna karibiska natten. Utöver det så finns där också en strandrestaurang med lunchservering under dagtid och en finare a-la-carte på kvällen. Här ligger fokus på fisk och skaldjur, och för den med All-Inclusive finns bland hummer på menyn.

Utöver det så erbjuder hotellet flera bra Lounger i deras Club-koncept, som är ett av de mer populära koncepten bland våra gäster. På hotellet finns det även underhållning de flesta av veckans dagar i form av livemusik, dans, samt att det ca 50 meter bort bjuds på musik, teater och stand up på den stora scenen. Är inte detta till behag så finns flera lite mysigare samt lugnare underhållning närmare strandrestaurangen.

Med dessa ord lämnar jag Majestic Elegance, och är ni intresserade av att boka detta hotell så besöker ni: http://dominikanskarepublikenresor.se/hotell/5-majestic-elegance

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå