MAJESTIC COLONIAL

ALL-INCLUSIVE

Majestic Colonial är den perfekta platsen för enskilda par och familjer att koppla av i en vacker omgivning som mynnar ut till vackra Bavaro stranden och gränsar till systerhotellet Majestic Elegance. Prisläget på Colonial är något lägre än på Elegance, speciellt för familjer med barn.

Hotellet är ett av tre hotell i Majestic-kedjan längs samma strand och är det som riktar sig mot barnfamiljer med ett mer attraktivt pris för barn. Det finns såväl familjerum som rum med ”connecting doors”

 

 

BOENDE

RUMMEN

Majestic Colonial erbjuder 658 lyxiga rum som alla håller en hög standard. Samtliga rum har en jacuzzi och alla tänkbara tillbehör. Beroende på rumskategori får du trädgårds, pool eller havsutsikt.

Colonial Club

Här finns också ett område enbart för vuxna, Colonial Club. Här har gästerna tillgång till bland annat två privata pooler med swim-up barer, privat check in, servicemöjligheter och mer därtill.

KOPPLA AV

Majestic Colonial är något mindre än sina systerhotell Majestic Elegance och Majestic Mirage, men lika fint. I det natursköna hotellområdet finns barer, fitnesscenter, tennisbanor, underhållning och en 300 meter lång, vacker pool som sträcker sig nästan ända ner till den mäktiga Bavarostranden.

Här finner ni också ett mysigt Spa, casino, Liveunderhållning varje kväll på hotellets stora teater kl. 22.00, Pianobar, en lång, lång swimmingpool som slingrar sig i trädgården med swim-up bar, barnpool, barnklubb, biljard, bordtennis.

UPPLEV MATEN

Majestic Colonial erbjuder sina gäster 8 olika restauranger som alla har sin egen inriktning. Upplev en japansk restaurang med det fräcka Teppanyaki bordet eller den lugna Carabelas som ligger strax vid stranden och erbjuder god fisk från det karibiska havet.

All mat och all dryck (serverat i glas) ingår.

AKTIVITETER

Det finns Travel Service som gärna hjälper till att boka många olika sorters utflykter. T ex simma med delfiner, se landet och bergen eller paragliding.

På hotell Majestic Colonial finns många möjligheter till motion. Förutom långa promenader längs den 20 km långa stranden så erbjuds stretching, aerobics, danslektioner i salsa & merengue, yoga och vattengympa, för att nämna några aktiviteter.

GOLF

Det finns många bra golfbanor nära hotellet. Punta Blanca ritad av NICK PRICE ligger ca fem minuter  från hotellet. De hämtar i receptionen med golfbil.  Till Iberostate tar det ca 10 min med bil. Till Punta Espada som är ansedd som den absolut bästa banan tar det 45 min.

 

PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret så skickar vi en offert till er!

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera resor till Dominikanska Republiken. Vänder du dig till oss får du kontakt med riktigt professionell personal.

Vi har bott på alla våra hotell och vi har de bästa tänkbara kontakter med ansvariga personer för att se till att just våra gäster får bästa tänkbara rum. Hör av dig med förtroende oss.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå