All-inclusive

Majestic Mirage

Bokningsförfrågan

Majestic Mirage är det tredje hotellet i Majestic kollektionen. Hotellet öppnade i december 2016. Exklusiva Mirage har färre men större rum, är ännu lyxigare och med fler bekvämligheter.

Boende

Majestic Mirage har 511 sviter där nästan alla har en yta på hela 92 m2. De nya moderna One Bedroom sviterna dominerar följt av Swim Up och Sky View sviterna.

Swim Up sviterna har direktaccess till poolen, på de två våningarna ovanför finns One Bedroom sviterna och högst upp huserar Sky View rummen i etage. Översta etaget består av en egen stor solaltan med jacuzzi. Samtliga sviter innehåller antingen Outdoor -eller Indoor jacuzzi.  

 

Koppla av

Mirage Club

Precis som Colonial och Elegance erbjuder även Mirage, Mirage Club, adults only. Här får ni tillgång till Majestic supreme Service, som innehåller flera extra bekvämligheter.

Mirage Club har bland annat 8 privata pooler med Bali sängar, privat del av stranden, separata barer, exklusiv tillgång till en restaurang för frukost samt lunch och flera lounger med tilltugg från morgon till midnatt.

Golf

För alla golfälskare så erbjuder Mirage något inga av våra andra hotell gör. Unlimited Green Fees på fantastiska Punta Blanca banan = ingen kostnad.

Ni hämtas med golfbil i receptionen. Punta Blanca ligger 5 min därifrån. Banan är utmanande, har en bra layout och är designad av Nick Price. Bollar på rangen ingår, men ni får betala för golfbilen USD 48.

 

 

 

Upplev maten

Mirage erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger som omfattar både buffé och a lá carte. Förtär mat från alla världens hörn i förstaklassiga restauranger där erkänt professionella kockar ser till att middagen blir en av alla höjdpunkter under semestern!

 

 

Priser

Priser 2022/ 2023

Alla priser är frånpriser och i Amerikanska Dollar. I priserna ingår All-inclusive och är per person och dygn.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser. Ibland får vi möjlighet till extra bra priser, så det lönar sig att fråga oss.

 

One bedroom suite

 

 

 
Per pers i dubbel $ 175    
Per pers i enkel $ 245    
3:e pers & barn 2-12 år $ 120    
Barn under 2 år Gratis    

Sky View Suite

 

 

 
Per pers i dubbel $ 175    
Per pers i enkel $ 245    
       


Alla priser är "all-inclusive" och per dygn i USD, Amerikanska Dollar. Vi på Dominikanska Republiken Resor får alltid extra bra rum och nära stranden. 

Skicka en bokningsförfrågan

Dominikanska Republiken Resor
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se