SECRETS CAP CANA

ALL-INCLUSIVE

Perfekt placerat på exklusiva Cap Cana halvön, finns Secrets Cap Cana Resort & Spa.

Bara 15 min från flygplatsen finns Secrets Cap Cana Resort & Spa. Resorten ligger på den långa, vita stranden Juanillo. Spelar man golf är det nära till de exklusiva, oerhört bra banorna Corales och Punta Espada.

BOENDE

Här kommer du in i lobbyn och ser havet rakt igenom byggnaden. Riktigt häftigt.

På Secrets Cap Cana kan du verkligen njuta av lyxen. Du har bekvämligheter som t ex 24 timmars rumsservice och dagligen påfylld minibar.

Njut av sviter med utsikt mot antingen tropiska vyer, över en pool eller den vackra vita stranden och havet. Välj mellan Junior Suite Tropical View eller Ocean View. Båda är modernt exklusiva, har minibar, stort badrum och en yta på hela 52 m2. För dig/er som vill ha ännu mer lyx och rymligare så löser vi det också.

KOPPLA AV

SPA

Secrets Cap Cana alldeles egna spa, Pevoni, erbjuder innovativa behandlingar som kombinerar dominikansk avkoppling och en vitaliserande upplevelse. Ta tillfället i akt att prova på några av alla behandlingar, stimulera kroppen och uppdatera sinnet.

Här finns flera pooler att njuta av och alla rummen har nära till stranden.

UPPLEV MATEN

Secrets Cap Cana är en resort för alla matälskare. Koppla av och njut av hela sex olika á la carte restauranger (varav två ligger på stranden) samt en bufférestaurang.

Hotellet erbjuder det lokala köket, franskt, japanskt, grill, det bästa från havet och mycket därtill. Inga reservationer krävs utan välj det som faller dig i smaken för dagen.

Vill du ha förfriskningar så erbjuder Secrets Cap Cana hela 6 barer där enbart premiummärken serveras.

Allt är All Inclusive.

AKTIVITETER

UNDERHÅLLNING

Secrets Cap Cana bjuder sina gäster på flera shower under vistelsen. Luta dig tillbaka, upplev inomhusteater med häftig kvällsunderhållning eller mysiga temakvällar både vid poolen och på stranden.

GOLF

Här har du nära till två av landets absolut bästa banor. Corales (design Tom Fazio) som är värd för en PGA tour (USA) tävling i mars varje år och Punta Espada (design Jack Nicklaus) där PGA Tour Champions har tävlat flera gånger.

Båda banorna ligger med flera hål längs oceanen. Tufft när vinden ligger på, men oftast är det bara en svalkande bris.

PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret så skickar vi en offert till er!

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera resor till Dominikanska Republiken. Vänder du dig till oss får du kontakt med riktigt professionell personal.

Vi har bott på alla våra hotell och vi har de bästa tänkbara kontakter med ansvariga personer för att se till att just våra gäster får bästa tänkbara rum. Hör av dig med förtroende oss.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå