MAJESTIC MIRAGE

ALL-INCLUSIVE

Majestic Mirage är det tredje och nyaste hotellet i Majestic-kollektionen.

Alla tre Majestic-hotellen ligger bredvid varandra. På Mirage har man tagit tillvara alla erfarenheter från de övriga. Hotellet har färre men mycket större rum än sina systerhotell. Det har samma koncept som de andra men är lyxigare.

BOENDE

Här finns 511 sviter, de flesta med en yta på 92 m2. Alla med egen jacuzzi. De nya moderna One Bedroom-sviterna dominerar följt av Swim Up (direkt vid poolen) och Sky View-sviterna (top floor, etage med egen solaltan och jacuzzi).

KOPPLA AV

MIRAGE CLUB

Endast för vuxna. Denna del är den största på hotellet, 5 av totalt 7 byggnader.

På Mirage Club har ni er ”egen” butler, det finns 8 privata pooler med Bali sängar, en privat del av stranden, separata barer, á la carte restaurang för frukost och lunch samt flertalet lounger med tilltugg från morgon till midnatt, gästservice, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i.

tilltugg från morgon till midnatt.

UPPLEV MATEN

Mirage erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger. Det finns sex restauranger och många barer på hotellområdet. En bufférestaurang öppen för frukost, lunch och middag. Dessutom finns italiensk, orientalisk med sushi och Teppanyaki-stekbord, Argentiskt stekhus, ”Gourmet”-restaurang samt fisk & skaldjursrestaurang vid stranden. Här serveras också buffélunch.

All mat och all dryck (i glas) ingår.

AKTIVITETER

GOLF

För alla golfälskare erbjuder Mirage något väldigt få andra hotell gör, nämligen obegränsat med green fees på närmaste bana –  Punta Blanca.

Ni hämtas med golfbil i receptionen och turen till Punta Blanca tar ca fem minuter. Banan är utmanande, har en bra layout och är designad av Nick Price. Bollar på rangen ingår men en kostnad för golfbilen (45 USD) tillkommer.

PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret så skickar vi en offert till er!

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera resor till Dominikanska Republiken. Vänder du dig till oss får du kontakt med riktigt professionell personal.

Vi har bott på alla våra hotell och vi har de bästa tänkbara kontakter med ansvariga personer för att se till att just våra gäster får bästa tänkbara rum. Hör av dig med förtroende oss.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå