MAJESTIC MIRAGE

ALL-INCLUSIVE

Majestic Mirage är det tredje och nyaste hotellet i Majestic-kollektionen.

Alla tre Majestic-hotellen ligger bredvid varandra. På Mirage har man tagit tillvara alla erfarenheter från de övriga. Hotellet har färre men mycket större rum än sina systerhotell. Det har samma koncept som de andra men är lyxigare.

BOENDE

Här finns 511 sviter, de flesta med en yta på 92 m2. Alla med egen jacuzzi. De nya moderna One Bedroom-sviterna dominerar följt av Swim Up (direkt vid poolen) och Sky View-sviterna (top floor, etage med egen solaltan och jacuzzi).

KOPPLA AV

MIRAGE CLUB

Endast för vuxna. Denna del är den största på hotellet, 5 av totalt 7 byggnader.

På Mirage Club har ni er ”egen” butler, det finns 8 privata pooler med Bali sängar, en privat del av stranden, separata barer, á la carte restaurang för frukost och lunch samt flertalet lounger med tilltugg från morgon till midnatt, gästservice, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i.

UPPLEV MATEN

Mirage erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger. Det finns sex restauranger och många barer på hotellområdet. En bufférestaurang öppen för frukost, lunch och middag. Dessutom finns italiensk, orientalisk med sushi och Teppanyaki-stekbord, Argentiskt stekhus, ”Gourmet”-restaurang samt fisk & skaldjursrestaurang vid stranden. Här serveras också buffélunch.

All mat och all dryck (i glas) ingår.

AKTIVITETER

Det finns Travel Service som gärna hjälper till att boka många olika sorters utflykter. T ex simma med delfiner, se landet och bergen eller paragliding.

På hotell Majestic Mirage finns många möjligheter till motion. Förutom långa promenader längs den 20 km långa stranden så erbjuds stretching, aerobics, danslektioner i salsa & merengue, yoga och vattengympa, för att nämna några aktiviteter.

GOLF

Det finns många bra golfbanor nära hotellet. Punta Blanca ritad av NICK PRICE ligger ca fem minuter  från hotellet. De hämtar i receptionen med golfbil.  Till Iberostate tar det ca 10 min med bil. Till Punta Espada som är ansedd som den absolut bästa banan tar det 45 min.

PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret så skickar vi en offert till er!

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera resor till Dominikanska Republiken. Vänder du dig till oss får du kontakt med riktigt professionell personal.

Vi har bott på alla våra hotell och vi har de bästa tänkbara kontakter med ansvariga personer för att se till att just våra gäster får bästa tänkbara rum. Hör av dig med förtroende oss.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå