MAJESTIC ELEGANCE

ALL-INCLUSIVE

Majestic Elegance är ett utmärkt hotell för dig som söker ett elegant och stilfullt boende med ett stort urval av bekvämligheter och tjänster. Hotellet är beläget vid den 20 km långa sandstranden Bavaro. Hotellet erbjuder en högklassig all-inclusive anläggning med stora och exklusiva restauranger och barer.

BOENDE

Alla våra rum är juniorsviter på 50m2 med mycket hög standard. Separat toalett och stort duschrum. Varje rum har egen jacuzzi. Här finns också TV, AC och wifi. Minibaren som är full med vatten, läsk och öl – ingår i hotellets ”all-inclusive”.

Vi erbjuder även One bedroom-sviter med en yta på hela 100 m2.

Välj mellan en stor kingsize säng (200 cm bred) eller 2 separata queensize sängar (140 cm breda). För barnfamiljer finns plats för 2 extra sängar.

Dominikanska Republiken Resor har hittills alltid lyckats placera våra kunder med utsikt mot poolen. Det är viktigt för att inte få sämre utsikt mot ett annat hotell. Vi lägger alltid in det som ett önskemål vid bokningen men kan inte garantera det.

KOPPLA AV

”ELEGANCE CLUB” – ENDAST för VUXNA

För att lyxa till det ytterligare mer så erbjuds konceptet Elegance Club. Rummen ligger även här på 50 m2 men är lite lyxigare utrustade.

Gästerna har direkt access till Elegance Club Business Lounger där det bjuds på tilltugg dygnet runt, egen gästservice, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i. Det finns också 3 pooler och 5 barer i Elegance Club.

Spa, casino, liveunderhållning varje kväll på hotellets stora teater kl. 22.00, Pianobar och en 300 meter lång swimmingpool som slingrar sig i trädgården.

UPPLEV MATEN

RESTAURANGER & BARER

Det finns sex restauranger och 11 barer på hotellområdet. En bufférestaurang öppen för frukost, lunch och middag. Dessutom finns italiensk, orientalisk med sushi barer och Teppanyaki-stekbord, Argentiskt stekhus, ”Gourmet”-restaurang samt fisk & skaldjursrestaurang.

All mat och all dryck (i glas) ingår.

UNDERHÅLLNING AKTIVITETER

Det finns Travel Service som gärna hjälper till att boka många olika sorters utflykter. T ex simma med delfiner, se landet och bergen eller paragliding.

På hotell Majestic Elegance finns många möjligheter till motion. Förutom långa promenader längs den 20 km långa stranden så erbjuds stretching, aerobics, danslektioner i salsa & merengue, yoga och vattengympa, för att nämna några aktiviteter.

GOLF

Det finns många bra golfbanor nära hotellet. Punta Blanca ritad av NICK PRICE ligger ca fem minuter  från hotellet. De hämtar i receptionen med golfbil.  Till Iberostate tar det ca 10 min med bil. Till Punta Espada som är ansedd som den absolut bästa banan tar det 45 min.

 

 

PRISFÖRSLAG

Fyll i formuläret så skickar vi en offert till er!

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera resor till Dominikanska Republiken. Vänder du dig till oss får du kontakt med riktigt professionell personal.

Vi har bott på alla våra hotell och vi har de bästa tänkbara kontakter med ansvariga personer för att se till att just våra gäster får bästa tänkbara rum. Hör av dig med förtroende oss.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå