UPPLEVELSEN PÅ VÅRA HOTELL – MAJESTIC COLONIAL

Besök Majestic Colonial i Punta Cana

Under de kommande veckorna kommer jag beskriva våra olika hotell i Punta Cana, Cap Cana och La Romana på Dominikanska Republiken.

Jag tänkte i detta inlägg lägga fokus på ett av våra mindre hotell, Majestic Colonial.

På den västra delen av maffiga Bavaro stranden i Punta Cana stoltserar Majestic’s tre flaggskepp på rad. Ett av dessa är Colonial.

Med sina 658 sviter är det ett relativt stort hotell som ändå har sin Dominikanska charm, med palmer som lindar sig kring den långt slingrande poolen och de orange fasadfärgerna . Jag minns när jag var där första gången, då bodde jag på systerhotellet Elegance och promenerade över till Colonial (ca 3 min). Väl där så glömmer jag aldrig det varma bemötandet från personalen i lobbyn. Inte heller den faktiska lobbyn som är en spegelbild av Elegance, enormt högt i tak, uppburna av stora stolpar, vacker fontän i mitten, samtidigt som en värmande bris sveper in i den stora foajén. Mycket storartat.

Vidare blir det bara bättre med en stor formad trappa som leder ner till hotellbaren och kopplar samman receptionen.

Colonial var det första hotellet som byggdes av de tre. Det är välplanerat för att ge gästen en så bekväm och exklusiv vistelse som möjligt för en överkomlig prislapp.

Jag brukar rekommendera det för familjegäster just för de flera barnaktiviteter hotellet anordnar både på poolområdet, men också på stranden. Själva poolen är hela 300 meter lång och sträcker sig från lobbybaren till stranden, längs slingan finns också mindre barnpooler där föräldrarna enkelt kan ha en bra översikt.

Restaurangerna ligger närmare stranden och erbjuder gästerna hela 8 val, allt från det karibiska köket till det japanska köket. Här kan jag själv varmt rekommendera Carabelas som är fiskrestaurang med mycket god fisk. Samtliga hotell vi säljer är All-Inclusive.

I nästa inlägg så kommer systerhotellet Majestic Elegance stå i centrum och då kommer jag bland annat gå in lite närmare på juniorsviterna som har liknande look som de i Colonial.

Är du intresserad av att boka Colonial så är du välkommen att besöka: http://dominikanskarepublikenresor.se/hotell/31-majestic-colonial

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå