All-inclusive

Majestic Elegance

Bokningsförfrågan

Majestic Elegance är ett utmärkt hotell för de gäster som söker ett elegant och stilfullt boende med ett mycket bra urval av bekvämligheter och tjänster. Hotellet ligger vid den 20 km långa fantastiska vita sandstranden Bavaro. De erbjuder en högklassig all-inclusive anläggning med stora exklusiva, fina restauranger och barer. Dessutom till ett mycket bra pris.

Boende

Rummen

Alla våra rum är juniorsviter på 50m2 med mycket hög standard. Separat toalett och stort duschrum.  Varje rum har egen jacuzzi. Här finns också Plasma TV, A/C och bredband. Även minibaren – med vatten, läsk och öl - ingår i hotellets ”all-inclusive”.

Vi erbjuder även One bedroom suite med en bo yta på hela 100 m2.

Välj mellan en stor KING size säng (200 cm bred) eller 2 separata QUEEN size sängar (140 cm breda). För barnfamiljer finns plats för 2 extra sängar.

Dominikanska Republiken Resor har hittills alltid lyckats placera våra kunder med utsikt mot poolen. Vi lägger alltid in det som ett önskemål vid bokningen, men kan inte garantera det.   

 

Koppla av

"Elegance Club" - endast vuxna

För att lyxa till det ännu mer så finns konceptet Elegance Club. Rummen ligger även här på 50 m2 men är lite lyxigare utrustade.
Gästerna har direkt access till Elegance club Business Lounger där det bjuds på tilltugg dygnet runt, egen guest service, datorer och bekväma soffor och fåtöljer att bara koppla av i.
 
Mer som tillkommer i Elegance Club:
• 3 pooler och 5 barer bara för vuxna, swim up bar och  queen sängar att sola i
• Personlig check in av en Elegance Clubs ”Butler”
• En egen bar på rummet med 4 flaskor (vodka, whiskey, rom & Baileys)
• Room service 24 timmar Butler service

 

Golf

Det finns många bra golfbanor nära hotellet. Punta Blanca ritad av NICK PRICE ligger inom 5 min från hotellet. Till Iberostate tar det 10 min med taxi. Till Punta Espada som är den absolut bästa banan tar det 45 min.

Upplev maten

Restauranger & barer

Det finns 6 restauranger och 11 barer. En bufférestaurang öppen för frukost, lunch och middag. Övriga fem restauranger består av en italiensk, en orientalisk med 2 sushi barer och 9 Teppanyaki stekbord, ett stekhus med kött från Argentina och Texas, en ”Gourmet” restaurang samt en fisk & skaldjursrestaurang vid stranden (här serveras också lunch).

Vill man så kan man äta på flera restauranger samma kväll. Kanske lite sushi som förrätt på den japanska restaurangen följt av en ”Cowboy steak” som varmrätt på Stekhuset, och sedan avsluta med lite ost och dessert(er) från hotellets utmärkta bufférestaurang...

Underhållning

Aktiviteter

Vi kan erbjuda ett stort utbud av utflykter. Vår agent på hotellet ”VIP Travel Service” hjälper gärna till att boka ridning. Välj annars en heldag med buss och lokal guide och se hur landet ser ut och möt lokalbefolkningen. Eller varför inte simma med delfiner.

Må bra veckor

På hotell Majestic Elegance finns många möjligheter till motion. Förutom långa promenader längs den 20 km långa stranden, så erbjuds stretching, aerobics, danslektioner i salsa & merengue, yoga, vattengympa etc.

Övrigt på hotellet

Sportsbar, Diskotek, Gym, Spa (kostar extra), Tennis, Internationellt Casino, Internet - möjlighet till egen internetuppkoppling på rummet - USD 10.00/dygn, ”Live”-underhållning varje kväll i hotellets stora teater kl. 22.00, Pianobar, En 400 meter lång swimmingpool som slingrar sig i trädgården med ”swim-up” bar, Barnpool, Barnklubb, Biljard, Bordtennis.

Priser

 

Prislista  2022/ 2023

Alla priser är frånpriser och i Amerikanska Dollar. I priserna ingår All-inclusive och är per person och dygn.

Kontakta oss för offertförfrågan och dagsfärska priser.

 

Standard Junior Suites

 

 

 

Per person i dubbelrum $ 100    
Per person i enkelrum $ 140    
3:e person  $ 100    
       
Barn under 2 år Gratis    

Standard Junior Suites är på hela 50 m2

Vi på Dominikanska Republiken Resor bokar alltid våra gäster med utsikt mot det fina poolområdet. Vi kan inte garantera att ni får det, men hittills på sex år har vi alltid lyckats. Vi har ett mycket bra samarbete med hotellet ända sedan de öppnade. Det är vi ensamma om! 

 

One Bedroom Suites

 

 

 
Per person i dubbelrum $ 160    
Per person i enkelrum $ 180    
3:e person  $ 185    
       
Barn under 2 år Gratis    

 

Elegance Club

Bara för vuxna. Rummen är lika stora som Standard rum men med lite lyxigare inredning. Här får du också tillgång till exklusiva lounger.

Elegance Club

 

 

 

Per person i dubbelrum $ 125    
Per person i enkelrum $ 160

 

 

Kombinera gärna Majestic Elegance med något annat av våra hotell. Vi ger gärna förslag.

Skicka en bokningsförfrågan

Dominikanska Republiken Resor
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se