UPPLEVELSEN PÅ VÅRA HOTELL – SECRETS CAP CANA

Res till Dominikanska Republiken och upplev det romantiska ”Adults only” hotellet Secrets Cap Cana

Nu ska vi röra oss ca 17 km söderut från Punta Cana till den lilla halvön Cap Cana och besöka vårt sjätte hotell, Secrets Cap Cana. Vid den mycket lugna och kritvita stranden Juanillo invigdes detta hotell så sent som i slutet av 2016. Kort därefter var jag och min kollega Ragnar där som första och enda resebyrå att erbjuda det på den svenska marknaden.

Mitt första intryck av hotellet var den överväldigande gästvänligheten som man möts av så snart man stiger in i den stora lobbyn. Den personliga servicen ger en hemtrevlig känsla och man blir väl omhändertagen. Efter en snabb och smidig incheckning tog min personliga butler mig vidare på en rundtur som avslutades vid rummet – ett välkomnande som förstärker känslan av lyx och service av den yttersta klassen.

Vi erbjuder två rumstyper, nämligen Junior svit Tropical View och Ocean View – båda med en unik charm. Sviterna är supermoderna och rymliga med sina 52 kvadratmeter. Minibar ingår i ditt All-Inclusive med ett stort utbud av drycker samt 24 timmars Room service som jag nyttjade vid flera tillfällen (rekommenderas verkligen).

Något som jag verkligen fick upp ögonen för var Secrets Cap Canas Spa, med det exotiska namnet Pevoni. Placerat i en mycket fridfull miljö centralt på hotellområdet fanns det en rad av behandlingar för att verkligen slappna av. Även här var den extraordinära gästvänligheten inget undantag och något jag varmt vill rekommendera till alla som bokar upp detta hotell.

Jag vill även passa på att belysa att Secrets är ett ”Adults only hotell”. Det skapar en lugn atmosfär som är perfekt för en romantisk resa. Eller varför inte en smekmånad?

Sist men inte minst så är maten helt fantastisk. Secrets Cap Cana erbjuder hela 6 á la carte-restauranger varav 2 ligger precis intill den vackra Juanillo-stranden. Under min vistelse så var mina favoriter det franska köket samt fiskrestaurangen längs med stranden. Kockarna som jobbar här är lokalt kända för sin mat vilket märks i restaurangernas höga kvalitet.

Vill ni veta mer om Secrets Cap Cana eller boka er vistelse så besök gärna: http://dominikanskarepublikenresor.se/hotell/33-secrets-cap-cana

Eller maila mig på: jonathan.olsson@dominikanskarepublikenresor.se

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå