UPPLEVELSEN PÅ VÅRA HOTELL – HARD ROCK HOTEL

Res till fräcka, underhållande, exklusiva Hard Rock Hotel i Punta Cana!

 

Från att i tidigare inlägg beskrivit det mycket exklusiva Casa de Campo så kommer ni få resa tillbaka norr upp till Punta Cana och det mycket fräcka Hard Rock Hotel.

Precis som Majestic hotellen ligger Hard Rock längs med Bavaro stranden, ca 25 minuter strandpromenad från Elegance. Med sina över 1 700 rum är det ett hotell som inte går att ta miste på, kort beskrivet ett otroligt mäktigt resort med alla bekvämligheter du kan önska.

Första besöket på Hard Rock var strax efter mitt och Ragnars övertagande av resebyrån hösten 2013 och då kom vi bilvägen från flygplatsen, endast 20 min transfer. Väl genom check pointen insåg jag att detta inte var ett vanligt standard hotell utan något som ska få dig att tappa hakan.

Entrén till hotellet är enorm och speglar det som komma skall för att enkelt uttrycka mig. Bakgrunden av receptionen sitter en ca 15 meter lång samt 5 meter hög gitarr och väggarna är fyllda av allt från signade guldskivor till Eric Clapton gitarrer. Behaglig klassisk rock musik spelas i bakgrunden, vid det tillfället så stod inte mindre än Phil Collins, In the air tonight på setlistan. Om jag steg in med rellativt höga förväntningar så gick de snabbt över till förhoppningar om att vad händer runt nästa hörn.

Efter in-checkningen tog vi ett rullande tåg som åker runt det enorma poolområdet till de spektakulära junior sviterna som du kan se på bilden ovan. En design som verkligen sticker ut och en hög standard som gör det svårt att lämna rummet. Lägg därtill 76 m2 yta, jacuzzi, balkong eller terrass, öppen bar med stort utbud av drycker och antingen King size eller Queen size sängar.

I det stora hela är det ett perfekt familjehotell som speglar namnet Hard Rock perfekt. Det är en värld av underhållning, vilket jag verkligen tog del av genom att bara promenera runt på området. Här finns Västindiens största Casino, ett av de absolut bästa spa’s i Karibien med sina 5 600 m2, 13 pooler där du kan välja utifrån musiksmak.

Hotellet har till och med sin egen golfbana designat av Jack Nicklaus som är en välkänd bana i Västindien. Både Spa samt golfen har Hard Rock ett smart upplägg där du får Value of Money genom ”Resort Credits” mer om det kan ni läsa på vår hemsida.

Sist men inte minst vill jag framhäva de hela 11 restauranger som ingår i ens All-Inclusive, en enorm upplevelse från alla världens hörn. Min egen favorit är Brazilian à la carte som ingen får missa.

Är du intresserad av Hard Rock Hotel Punta Cana så är ni välkomna att besöka: http://dominikanskarepublikenresor.se/hotell/4-hard-rock-hotel

Gör eran förfrågan hos oss så ser vi till att ge er den bästa möjliga semestern!

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå