BÄSTA STRÄNDERNA I PUNTA CANA DEL 2

Då fortsätter vi med inlägg två av de ”bästa stränderna i Punta Cana” området som även ligger i närheten av våra hotell.

          3. El Cortecito Beach

Den gamla fiskebyn som blivit ett populärt tillhåll för shoppingglada och drinksugna turister. Strax söder om Bavaro finns denna lite mer livliga del, El Cortecito som erbjuder lite av varje. Varför inte spendera lite Pesos i populära köpcentret, Plaza El Dorado, varva ner med en cocktail vid en av de flera strandbarer eller avnjut en riktig dominikansk middag vid strandkanten. Allt detta innan man med gott samvete kan slappna av på den vackra El Cortecito Beach. Bra tips om man vill fullborda dagen!

         4. Playa Blanca

2 mil söder ut från El Cortecito ligger Playa Blanca. En av de absolut lugnaste stränderna i Punta Cana, dels för att det ligger i ett lugnare turistområde än tidigare beskrivna hotell. Senast jag var där upplevde jag också ett otroligt turkosblått vatten samt långgrunt vilket är perfekt om man har mindre barn. Stranden är också rellativt lång och bred så man har en bra vy över vad som händer runt omkring.

Nu tar bloggen en liten paus och återkommer i mitten av juli med mycket mer intressant läsning om världens vackraste Dominikanska Republiken!

Kommentera gärna på vår Facebook, Dominikanska Republiken Resor om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om.

Stay Tuned!

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Dela inlägget på sociala medier
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
VK
WhatsApp
Email
Print

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå