ATT TÄNKA PÅ INFÖR RESA TILL DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

Att tänka på inför resa till Dominikanska Republiken

Dominikanska Republiken är för många ett av de kanske mest spännande resmål att resa till. Långt ifrån snö, kyla och dis till vita stränder, blå himmel samt svajande palmer – med andra ord, det verkliga paradiset.

Vad är det då som är viktigt att tänka på inför en resa till Punta Cana med Dominikanska Republiken Resor?

De råd vi ger våra resenärer innan avresa är först och främst turistvisumet. För inresa till Karibiens hjärta behöver du inte ansöka om något visum utan det köper man på plats för endast 10 USD. I alla våra avresemeddelanden får resenären en länk, https://www.dgii.gov.do/Tturistaweb/Order-en, vilken genom man kan köpa sitt turistvisum online och slipper därmed köerna på Punta Canas flygplats.

Res inte med allt för mycket bagage. Samtliga av våra hotell är av hög standard och erbjuder mycket effektiv tvätthjälp med leverans tillbaka till rummet, ibland samma dag. Utöver det så är brukas den mesta av tiden spenderas vid poolen, stranden eller en närliggande strandrestaurang. I dessa lägen krävs det inte att man är välklädd, utan det går alldeles utmärkt att ta en T-shirt över sig vid t.ex. lunchen.

Utflykter rekommenderas att se över innan avresa. Vi har sedan starten samarbetat med ett bolag som heter Group Palmera när våra resenärer är ute efter att uppleva mer på Dominikanska Republiken. Group Palmera är ett erkänt och väletablerat bolag som har ett hav av olika utflykter samt aktiviteter. Titta gärna in på denna länk: https://grouppalmera.com/excursions/. Hittar ni något som passar er är ni varmt välkomna att komplettera det i er bokningsförfrågan till oss så hjälper vi till med att boka in en utflykt.

Sist men inte minst, vaccination. De flesta resenärer vaccinerar sig inte när de reser till Dominikanska Republiken och det är heller inga vaccinationer som krävs. Vill du däremot veta mer gällande detta så kan ni besöka: https://www.vaccinationsguiden.se/vaccinationsguiden/landrek_.html?land=DO.

Har ni ytterligare frågor om vad man ska tänka på inför resa till Dominikanska Republiken så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Dela inlägget på sociala medier
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
VK
WhatsApp
Email
Print

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå