ATT GÖRA PÅ DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

Att göra på Dominikanska Republiken

 

Bloggen har under ett tag handlat mest om de olika hotellen med ett särskilt fokus på våra alternativ i Punta Cana. Men självklart är Dominikanska Republiken en ö som är fylld med fantastiska upplevelser även utanför hotellområdena. I detta inlägg kommer jag därför rekommendera utflykter samt upplevelser som verkligen ger mervärde när du reser med oss på Dominikanska Republiken Resor.

Som jag nämnt tidigare samarbetar vi med en byrå som heter Group Palmera. De specialiserar sig på utflykter och har ett stort utbud av upplevelser att erbjuda. Vissa i närområdet kring Punta Cana och andra som sträcker sig långt väster ut. Jag tänkte lista ett par om mina favoriter som jag definitivt rekommenderar att ni ser över. Självklart kan ni boka samtliga genom oss.

  1. BAVARO RUNNERS SAFARI ADVENTURE

Denna utflykt är en av mina absoluta favoriter. Varför? Jo, vill du uppleva det lokala Dominikanska Republiken, d v s den absoluta kulturen och levnadsstandarden så är denna utflykt som skräddarsydd för det. Några av stoppen är bland annat till en lokal skola där man får hälsa på elever som berättar om sina drömmar, samtidigt som man får en inblick i det nationella skolsystemet. Man besöker sedan en bonde som tar en med på en rundtur och lär ut olika frukter som växer på ön. Självklart visar han hur den mycket goda chokladen blir till, och sist men inte minst det världskända kaffet. Lunchen serveras på ett berg i det vackra höglandet väster om Punta Cana och avslutas med en avstickare till den fantastiska stranden Macau Beach för ett dopp.

  1. DOMINICAN CIGARS, CHOCOLATE, COFFEE & RUM

Denna utflykt tar dig till spektakulära lokala ställen där de tillverkar de produkter som mer eller mindre sätter Dominikanska Republiken på kartan…
Här bjuds det på safariutflykt längs en fantastisk natur där man får prova på att att mala det äkta dominikanska kaffet, tappa ur samt förtära den extraordinära romen från ek-tunnorna, rulla din egen cigarr och slutligen framställa din egen choklad.

  1. DOCTOR FISH OCEAN SPA & WELLNESS

En tur ut på det turkosblåa havet får inte missas när man är på Dominikanska Republiken. Denna båtutflykt har en fantastisk kombination med både upplevelser längs Punta Cana kusten samt Spa och massage ombord. Njut av elektroniska madrasser och massage till ljudet av havet. Doppa dina fötter i ett hav fullt av den populära fisken Doctor fish samt skåda det enorma liv som existerar under havsytan.

Samtliga av dessa turer utgår från våra hotell i Punta Cana och tar en heldag. Framöver kommer jag bjuda på lite fler utflykter som kanske passar just er/ dig ännu bättre. Detta är i alla fall mina 3 favoriter.

Är du intresserad av att inkludera detta i din resa till Dominikanska Republiken med oss är ni välkomna att lägga till det i er förfrågan så ser vi till att boka in er.

Jag är tillbaka i nästa vecka igen… Stay tuned!

Bästa hälsningar

Jonathan Olsson

Dominikanska Republiken Resor

Dela inlägget på sociala medier
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
VK
WhatsApp
Email
Print

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå