VARFÖR RESA TILL DOMINIKANSKA REPUBLIKEN?

Varför resa till Dominikanska Republiken? Här ger jag tre starka anledningar!

Jag nämnde i mitt tidigare inlägg att Dominikanska Republiken har allt fler svenskar fått upp ögonen för. Varför är det så? Jo, självklart finns det en rad anledningar till det som jag och mina kollegor har fiskat fram under åren som gått. Jag nämner tre i detta inlägg:

Vädret, en avgörande del av en perfekt semester. Dominikanska Republiken har en ovanligt jämn temperatur året om som ligger mellan 26 – 32 grader, svaga vindar och oerhört låg nederbörd. Ett klimat som passar kroppen utmärkt och får dig att må bra.

Turismen, våra hotell ligger främst längs Cap Cana och Punta Cana på östra delen av Dominikanska Republiken. Här finns vackra Bavaro stranden, centrala Bavaro med bra shopping och självklart närheten till mycket aktiviteter. Oavsett detta har östkusten lyckats bevara den inhemska känslan där dominikaner bor i närområdet till hotellen. Bavaro strandens storlek gör att det alltid finns stora ytor att röra sig på och turismen blir aldrig lika påtaglig.

Hotellen & Servicen, Turistnäringen är en oerhört viktig inkomstkälla för Dominikanska Republiken, det gör att allt som verkar inom den sektorn, D v s, hotell, service, restauranger, faciliteter etc. måste dygnet runt leverera till 100 %. Samtliga av våra hotell har vi själva bott på, ätit på dess restauranger samt sett över hotellets bemötande mot deras kunder. Det intressanta är att det verkligen lever upp till sina höga mål. Vi ser resultat år efter år där vi har flertal trogna kunder som återkommer men också får med sig nya kunder som nästintill aldrig kritiserar faciliteterna eller servicen, snarare berömmer de till skyarna.

Till nästa gång så gör jag (Jonathan) en liten återblick till mitt tidigare liv som ung reseledare på olika destinationer i Sydeuropa och jämför med Västindien.

Ha nu en solig helg och glöm inte att dela och kommentera vid eventuella frågor!

Hälsningar

Dominikanska Republiken Resor

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå