Golf

Dominikanska Republiken blev både 2008 och 2014 utnämnt till "Årets golfland" bland alla länder i Västindien och Latinamerika.

Det finns många golfbanor i Punta Cana området.  Exklusiva, vackra och utmanande Punta Espada och Corales, Cana Bay, Punta Blanca, Iberostate, m.fl.

På följande golfbanor har vi förhandlat fram specialpriser för alla som bokat hotell via oss. Hard Rocks Cana BayPunta EspadaPunta Blanca samt Iberostate.

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du all tänkbar information. Ragnar har spelat alla dessa banor.

Ladda ner pdf med artikel från "Executive Golfer Magazine, Februari 2013".

Ta er tiden att njuta av Punta Espada (filmen är något lång men väl värd att titta på) 

Punta Espada

Punta Espada är själva sinnebilden av världens bästa golf. Den är utsedd som en av de 50 bästa banorna i världen av World Golf Magazine.

Läs mer »

Teeth of the Dog och Dye Fore

Världsberömda Teeth of the Dog har många gånger prisats som en av Karibiens bästa banor. Dye Fore är också riktigt utmanande. Båda är designade av Pete Dye.

Läs mer »

Corales

Corales är en fantastisk bana i oerhört fint skick och med spännande layout. Design Tom Fazio. Här syns det inte ens att någon spelat, inte en torva på fairway.

Läs mer »

Hard Rock Cana Bay

Hard Rocks CANA BAY ligger 5 min från hotellet och är ritad av Jack Nicklaus. På flera hål kan du välja spellinje beroende på dagsform eller hur mycket du vågar....

Läs mer »

Iberostate

Iberostate är en inlandsbana med många utmaningar. Den är designad av P.B. Dye och ligger vid Iberostar hotellen c:a 10 min med bil från våra Majestic ELEGANCE och HARD ROCK hotell.

Läs mer »

Punta Blanca

Strax bredvid hotellen Majestic Elegance och Colonial finns PUNTA BLANCA med Nick Price som arkitekt.

Läs mer »

Dominikanska Republiken Resor
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se