Dominikanska republiken

Vi på Dominikanska Republiken Resor står för en mycket hög kvalitet och bästa service. Vi har valt våra hotell med stor omsorg. Vi har bott på alla hotellen och noga gått igenom personalens service och bemötande, restauranger, olika rumskategorier och annat som erbjuds. Sammanfattningsvis har vi säkerställt att hotellen verkligen möter upp till våra gästers krav och önskemål.

Hard Rock Hotel

Med bästa strandläge ca 15 minuter från flygplatsen ligger Karibiens Las Vegas... Hard Rock hotell. Ett hotell som lever för sitt namn, anda och standard av högsta kvalitet. Det är här man finner Västindiens största Casino, ett av de absolut bästa Spa's i Karibien och en högklassig golfbana ritad Jack Nicklaus inom området.

Läs mer »

Majestic Mirage

Majestic Mirage är det tredje hotellet i Majestic kollektionen. Hotellet öppnade i december 2016. Exklusiva Mirage har färre men större rum, är ännu lyxigare och med fler bekvämligheter.

Läs mer »

Majestic Elegance

Majestic Elegance är ett utmärkt hotell för de gäster som söker ett elegant och stilfullt boende med ett mycket bra urval av bekvämligheter och tjänster. Hotellet ligger vid den 20 km långa fantastiska vita sandstranden Bavaro. De erbjuder en högklassig all-inclusive anläggning med stora exklusiva, fina restauranger och barer. Dessutom till ett mycket bra pris.

Läs mer »

Majestic Colonial

Majestic Colonial är den perfekta platsen för enskilda par och familjer att koppla av i en vacker omgivning som mynnar ut till vackra Bavaro stranden och gränsar till systerhotellet Majestic Elegance. Prisläget på Colonial är något lägre än på systerhotellet, speciellt för barn.

Läs mer »

Secrets Cap Cana

Perfekt placerat på exklusiva Cap Cana halvön, finns Secrets Cap Cana Resort & Spa. Hotellet ligger för sig självt på den långa, vita stranden Juanillo, med kristallklart vatten. Stranden är en av de vackraste i hela Dominikanska Republiken. Hotellet invigdes 23 November 2016.

Läs mer »

Casa de Campo

Casa de Campo resort är riktmärke för lyx och tillhör kedjan "The leading hotels of the world". De har uppgraderat alla hotellrummen för att möta kraven från hotellkedjan. Casa de Campo kallar sig för ”Caribbean's Most Complete Resort” och vi kan bara instämma. Tre golfbanor finns inom området, alla designade av Pete Dye. Teeth of the Dog har 7 hål längs oceanen och Dye Fore ligger högt med fantastisk utsikt.

Läs mer »

Dominikanska Republiken Resor
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se