All-inclusive

Coco de Mer & black parrot Suites

Bokningsförfrågan

Det moderna och exklusiva Coco de Mer ligger på ön Praslin, lite drygt en timme med snabbfärja (flyg 15 min) norr om huvudön Mahé. Hotellet ligger lummigt och för sig självt, vid en ljuvlig mindre strand. Nyttja stora bekväma rum, privata lägen med strand och klipphällar och en vänlig atmosfär med spektakulär utsikt. Perfekt för bröllop. Perfekt för skön avkoppling.

Boende

Med endast 40 sviter erbjuder Coco de Mer tre olika kategorier av rum. Alla är stora och rymliga, har en hög standard och en harmonisk omgivning.

Standard rummen är hela 50 m2 stort med utsikt mot pool och trädgårdsområdet. Här kan gästerna koppla av antingen på en balkong eller terass.

Superior rummen har samma yta som standardrummen och ligger strax intill stranden med en fantastisk utsikt ut mot havet.

Black parrot Junior Suite erbjuder gästerna närmare 82 m2 yta och ligger med absolut bästa strandläge. Kategorin erbjuder gästerna ett område  där barn under 14 år inte får vistas samt den högsta standarden på boendet. 

Koppla av

Den mycket vackra viken erbjuder bland de mest magnifika små stränder på södra halvklotet. Intill dessa ligger Coco de Mer. Här kan du som gäst välja mellan två stora formade pooler, där den ena av dom ligger på en klippa med en 280 graders utsikt över Indiska Oceanen.

The Waterfront Spa

The Waterfront Spa erbjuder panoramautsikt mot Indiska Oceanen från de tre exklusiva behandlingsrummen. Prova på en kombination av holistisk healing med moderna massagetekniker och oljor lokalt framtagna på Seychellerna. 

Oavsettt om det är massage, ansiktsbehandling, kroppsinpackningar, etc. så är detta något som i kombination med miljön får dig att slappna av till fullo.

Upplev maten

Hotellet erbjuder ett stort urval av rätter från god internationell mat till traditionella seychelliska läckerheter.

Huvudrestaurangen på Coco de Mer är Hibiscus Restaurant, en mycket välkomnande plats med högt i tak och en passande inredning. En stor fin buffé finns i mitten av restaurangen. Äter gör ni på terassen med en ljuvlig utsikt över havet. 

En bit ifrån Hibiscus ligger den mysiga Mango Terrace Bar & Grill som erbjuder gästerna á la carte, lunch och middagsmenyer från det internationella såväl som det lokala köket.

Missa inte heller den populära Coconut Bar som erbjuder ett urval av fruktiga drinkar i alla regnbågens färger. Luta dig tillbaka, blicka ut över det blå och njut.

Priser

 

Pris skickas på förfrågan.

Alla priser som vi offererar är halvpension (frukost, middag) och per dygn i Euro. Vi ser till att alltid få  extra bra rum och nära stranden.

Det finns även möjlighet att välja enbart frukost. Gör en förfrågan så återkommer vi med prisexempel. 

Välj mellan båt och flyg för att ta er till och från Coco de Mer.

 

Skicka en bokningsförfrågan

Dominikanska Republiken Resor
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se